3 abilitati pe care sa le stapanesti pana la 30 de ani

Daca in perioada tineretii obisnuim sa ne petrecem mult timp invatand si acumuland informatii noi, nu trebuie sa renuntam la acest obicei odata cu cresterea in varsta. „Cat traiesti, inveti” spune o vorba din batrani si trebuie pusa in practica si in anul 2017 daca vrei sa fii la curent cu informatiile din domeniile care te intereseaza.

Pentru ca viata te poate face sa-ti pierzi concentrarea asupra ceea ce este cu adevarat important pentru tine, uneori si pentru ca nu e niciodata prea tarziu sa realizezi ca trebuie sa faci o schimbare in viata ta, iti voi da mai jos cateva sfaturi de care sa tii cont pana la implinirea varstei de 30 de ani.

Fii independenta

Imagini pentru 30 years womenCand spun „independenta” nu ma refer numai la independenta financiara, ci la mult mai mult decat atat. Invata sa nu depinzi de o anumita persoana pentru a face ceva ce iti doresti. Invata sa mergi singura la teatru sau film, sa te simti confortabil luand masa de una singura, la restaurant si sa mergi la o sesiune de shopping fara partenera. In loc sa cheltui o multime de bani la coafor de fiecare data cand trebuie sa participi la un eveniment special, mergi la niste cursuri de coafor si invata cum sa poti sa creezi stiluri diferite de coafuri, tie si prietenelor tale! Participand la niste cursuri precum sunt acestea: rinafashion.ro/cursuri-coafor/ vei deveni o persoana de nadejde pentru persoanele de sex feminin din jurul tau si in plus, nu vei mai depinde de programul coafezei la care mergi de obicei.

Fii disciplinata!

Desigur, regulile sunt facute ca sa fie incalcate, asa ca din cand in cand, aratati putina indulgenta si bucura-te de o zi „libera” in ceea ce priveste dieta, programul de sport intens sau invatat. In felul acesta vei putea sa te bucuri atat de rezultatele aduse de respectarea unui program stabil, dar si de ceva rasfat periodic.

Respecta-te!

Imagini pentru 30 years womenPana la varsta de 30 de ani ar trebui sa inveti sa te respecti indeajuns incat sa renunti la ceea ce nu te ajuta si sa faci mai mult din ceea ce te bucura. Renunta la job daca acesta iti provoaca mai mult stres decat ar trebui, la relatia de dragoste sau chiar una de prietenie daca simti ca nu te ajuta sa te dezvolti sau nu te mai simti cu adevarat apropiata de ei. Invata sa nu mai stai peste program ore intregi, sa iti consumi toate zilele de concediu inainte de sfarsitul anului si sa iti planifici din timp vacante in locuri in care iti doreai sa ajungi atunci cand erai mica.

Implinirea varstei de 30 de ani este un moment special din viata unei persoane, fie ca este femeie sau barbat, acesta reprezinta o piatra de hotar la care ar trebui sa ajungem mai independenti, mai increzatori si mai plini de viata ca pana acum. Tot ce este mai bun urmeaza sa vina, asa ca nu iti face prea multe probleme in cazul in care ai implinit deja 30 de ani si nu poti bifa in totalitate cele 3 abilitati mentionate mai sus, le poti folosi ca pe un exercitiu care sa te dezvolte de acum incolo.

  • femeie
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.