Aplicatia de pe Smartphone care iti ia bani din cont atunci cand nu te tii de cuvant!

Se apropie sfarsitul de an si odata cu acesta apar si promisiunile pentru anul viitor: o sa fac mai multe, o sa citesc mai mult si, cea mai intalnita, o sa fac mai mult sport. Se termina luna ianuarie si foarte multi dintre noi deja si-au abandonat obiectivele impuse de revelion.

O solutie pentru cei care vor sa faca sport si sa se simta motivati este aplicatia Lazy Jar. Aplicatia iti cere sa pui la bataie o anumita suna de bani pentru a se asigura ca utilizatorul se tine de program. Daca nu se intampla asta, aplicatia iti ia din bani, iar 80% merge catre organizatii de caritate si 20% catre creatorii aplicatiei, scrie Business Magazin.

Utilizatorul isi seteaza anumite obiective de indeplinit, apoi alege penalitatile saptamanale pentru neindeplinirea obiectivului (5 dolari de exemplu). Daca te tii de program 6 luni de zile atunci banii pe care-i pui in joc iti sunt returnati.

Mediafax a fost sursa de informatie pentru acest articol.

  • aplicatia care iti ia bani din cont daca nu te tii de promisiunile facute 2017 2018
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.