Cel mai potrivit CADOU atunci cand esti in pana de IDEI!

Daca se apropie ziua unui prieten caruia ii place sa colectioneze obiecte deosebite, dar nu te-ai gandit inca la un cadou potrivit, nu iti face griji!

Chiar daca persoana respectiva este sau nu fumatoare, brichetele de colectie reprezinta intotdeauna un cadou apreciat. Acestea sunt reincarcabile, ceea ce inseamna ca durata lor de viata este nelimitata! Ele reprezinta obiecte de colectie foarte valoroase si foarte raspandite in toata lumea, datorita design-ului elegant si a modului de functionare, iar unele dintre acestea pot ajunge sa aiba o valoare de pana la cateva mii de euro!

Iata care sunt cele mai deosebite modele de brichete de colectie:

  • Brichetele Pierre Cardin

Brichetele Pierre Cardin pastreaza rafinamentul si formele specifice obiectelor produse de catre marele designer cu acelasi nume, cunoscut pentru stilul sau avangardist. Aceste brichete sunt perfecte pentru persoanele, mai ales femeile, pasionate de moda si de haute couture. Le poti gasi aici, in forme si modele variate, inedite! Daca persoana careia vrei sa ii faci un astfel de cadou este adepta unui stil elegant, deosebit, atunci aceasta bricheta va fi darul perfect!

brichete de lux pierre cardin online

  • Brichetele Lamborghini

Celebra companie renumita pentru masinile de lux a lansat si o colectie de brichete de colectie. Acestea sunt facute din materiale speciale, cum ar fi otel inoxidabil sau fibra de carbon. Cea din urma este cunoscuta pentru rezistenta, dar si greutatea foarte mica pe care o are, si, in special, pentru faptul ca este, preponderent, folosita la fabricarea masinilor de performanta, a avioanelor si a navelor spatiale. Daca esti interesat de un astfel de obiect, il gasesti pe http://www.tobaccospirits.ro/category/283/brichete.html, unde gasesti, de asemenea, mai multe modele din gama Lamborghini. Sunt perfecte pentru barbatii carora le plac masinile si obiectele speciale!

bricheta lamborghini

  • Brichetele Zippo

Ultimele, dar nu cele din urma, sunt clasicele brichete Zippo, produse in America. Acestea sunt pe piata din anii ‘30 si reprezinta cel mai cunoscut si popular model de brichete reincarcabile. Sunt colectionate de milioane de oameni din intreaga lume, iar de la aparitia lor pana in prezent, au fost fabricate mii de modele diferite. Detinatorii acestora au creat chiar si jocuri sau trucuri care pot fi facute cu acestea. Popularitatea lor vine din simplitatea design-ului ca forma, modelele deosebite, durata nelimitata de viata si raspandirea lor printre soldatii armatei americane. Brichetele Zippo reprezinta cadoul perfect pentru orice colectionar, dar si pentru cei care isi doresc sa inceapa un astfel de hobby. Vei gasi pe piata modele si culori pentru toate gusturile!

model de bricheta zippo

Asadar, cumpara o bricheta de colectie si ofera sarbatoritului sau sarbatoritei un cadou inedit, de neuitat!

 

  • Cel mai potrivit CADOU atunci cand esti in pana de IDEI!
  • brichete de lux pierre cardin online
  • model de bricheta zippo
  • bricheta lamborghini
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.