Cortina Residence – ansamblu rezidential

Interesul in crestere al clientilor straini in ceea ce priveste constructiile ingenioase din Romania este in crestere fata de aceeasi perioada a anului trecut. Ca si expert imobiliar, intru deseori in contact cu clienti de toate varstele si cu posibilitati economice diferite, insa ceea ce au in comun acestia este interesul de a achizitiona o locuinta intr-un ansamblu sigur, modern si accesibil din punct de vedere al serviciilor.

Prima recomandare in ceea ce priveste achizitionarea unei garsoniere sau a unui apartament de 2,3 sau 4 camere este cu siguranta complexul Cortina Residence finalizat in proportie de 75%, a carui inaugurare va avea loc in vara anului 2015.

Atunci cand recomand acest ansamblu rezidential clientilor mei, tin cont de mai multe aspecte care deseori sunt in concordanta cu dorintele acestora si anume: locatia, structura deosebita, materiale de calitate, zidarie cu proprietati izolante, finisaje exterioare consacrate, finisaje interioare elegante si moderne.

Desi cu ceva probleme de finalizare, inca de la start-up proiectul Cortina Residence s-a bucurat de o promovare nationala si internationala, per total fiind cunoscut ca cel mai ambitios proiect rezidential din Romania. Constructorii romani au apreciat de asemenea si influentele europene ale arhitecturii creata de WESTFOURTH, proiectarea specialistilor de la „Pop si asociatii” , constructia fiind realizata de Consal.

Locatia deosebita faciliteaza accesul catre punctele de interes ale Bucurestiului prin legaturile rapide cu mijloacele de transport in comuni si metrou si Autostrada Bucuresti-Ploiesti , fiind aproape si de importante centre medicale, farmacii si diferite centre comerciale.

Structura deosebit de sigura realizata din beton B500, B600 si B700 pozitioneaza ansamblul Cortina Residence in topul constructiilor civile cele mai sigure din tara noastra; este pentru prima oara cand pentru realizarea unei constructii civile se foloseste un tip de beton(B700) apreciat pentru rezistenta sporita la compresie si la seisme.

Caramida folosita pentru zidarie este de tip porotherm marca Wienerberger asigurand astfel cea mai performanta izolatie realizata din: zidarie de caramida, buiandrugi in invelis ceramic , planseu de beton cu corpuri de umplutura ceramice.

Un aspect deosebit de apreciat atat de clienti cat si de specialisti in ceea ce priveste Cortina Residence este fatada unica in Romania ce produce oxigen activ. Obisnuiti cu blocurile inalte si gri ce dau pe alocuri un aspect dezolant, posibilitatea de a locui intr-o structura ce nu numai are un design modern ci si este eco-frendly devine pentru multi clienti o prioritate. Cortina Residence are 12.000 mp de fatada produsa de Agrob Buchtal a carei productie de oxigen activ echivaleaza cu aceeasi cantitate produsa de un parc cu o suprafata de 2ha.

Finisajele exterioare din aluminiu marca Schuco alaturi de finisajele interioare apartinand cunoscutelor marci italienesti Marazzi si Concorde dau apartamentelor spatioase ale Cortina Residence un aer european imbinand eleganta clasica cu modernul totodata.

 

Cortina Residence

Ultimele comunicate de la Cortina Residence (vezi toate comunicatele)