Corturile pentru copii de la Ilbambino aduc ore de distractie prichindeilor

Corturile de copii reprezinta pentru copii o modalitate distractiva de a-si cort-de-joaca-pentru-copii-activity-knorrtoyspetrece timpul, formandu-si o casa proprie, miniaturala, atat in interior, cat si in exterior. Puteti vedea corturile de copii disponibile pe site-ul Ilbambino aici: https://www.ilbambino.ro/corturi-de-joaca-si-accesorii/, unde puteti gasi si alte accesorii si obiecte pentru copii.

Corturi de joaca pentru toti copiii

Corturi de joaca pot folosi atat copilasii micuti, pentru ei existand un tip special de cort, de bebe, dar si cei in varsta de 2-3 ani, cat si cei mai mari, de varste pana la 12-13 ani sau chiar mai mult. Un cort de copii ii poate ajuta pe acestia sa isi creeze o lume proprie. Puteti alege un cort pentru copiii dumneavostra atat in functie de preferintele acestuia legate de personaje preferate din desene sau filme pentru copii, ori in functie de alte preferinte, de exemplu, hobby-uri sau domenii in care viseaza sa lucreze atunci cand vor fi mari.

Cateva dintre colectiile de corturi  si alte accesorii disponibile pe site-ul oficial Ilbambino sunt urmatoarele:

  • Ansamblu corturi de joaca Tunnel Centre – ansablu creat din 4 corturi spiderman-cort-pentru-copii-pat-cu-etaj-worlds-apart (1)incapatoare de tip tunel care se intersecteaza in centru. Materialul din care este realizat este unul rezistent si impermeabil, ceea ce face posibila folosirea atat in interior cat si in exterior.
  • Spiderman cort pentru pat cu etaj – cort pentru copii special pentru montarea intr-un pat suprapus. Este foarte usor de asamblat si are o forma speciala, care il va face sa devina preferatul copiilor.
  • Cort de joaca pentru copii Activity – cort de joaca pentru copii cu varsta de peste 3 ani. Contine un set de carioci, burete de sters si un set de cifre, litere si alte simboluri cu magnet. Este foarte rezistent, ofera mai multe activitati pentru copii si poate fi montat usor, atat in interior cat si in exterior.
  • Cort de joaca pentru copii Corabia Piratilor – cort in forma de corabie, cu doua ferestre mari si imprimat cu imagini ce infatiseaza pirati.

Accesorii pentru cort

Un cort pentru copii poate avea si diferite accesorii care vor face distractia copiilor si mai interesanta. Puteti vedea si cumpara alte accesorii pentru cortul de copii, disponibile in gama Ilbambino, pe site. Cateva dintre ele sunt:

  • Set de bilute – include bilute din plastic si se poate folosi atat in corturi set pentru-cort-copii-100-bile-coloratecat si in afara lor, in diferite activitati. Exista tipuri de set de bilute de 100, 200 si 300 de bucati, in diferite culori si de la diferiti producatori.
  • Mingii cu diferite texturi – acest tip de accesorii pentru cortul de joaca poate fi folosit de copii de peste 6 luni, ajutand la dezvoltarea abilitatilor motorii ale acestora. Sunt non-toxice si non-alergice, ceea ce inseamna ca nu exista riscuri daca cei mei le vor folosi atunci cand vor avea dureri cauzate de dentitie.

Indiferent de varsta copilasului, un cort de copii va fi intotdeauna o alegere buna si ii va aduce prichindelului ore intregi de distractie singur, cu fratii ori cu prietenii. Puteti alege un cort din gama larga disponibila pe site-ul Ilbambino.ro.

  • cort-de-joaca-pentru-copii-activity-knorrtoys
  • spiderman-cort-pentru-copii-pat-cu-etaj-worlds-apart (1)
  • set pentru-cort-copii-100-bile-colorate
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.