Ilbambino ofera TRANSPORT GRATUIT la noile modele de patuturi lansate in acest inceput de luna martie

In ultima perioada tot mai multi parinti au constientizat importanta unui patut transformabil, dar si beneficiile lui, motiv pentru care cererea s-a marit considerabil. Odata cererea marita, magazinul online IlBambino si-a marit si oferta de produse. Astfel, la inceputul lunii Februarie, in catalogul de produse cu “patuturi pentru copii”, clientii vor gasi noi patuturi transformabile de bebelusi, realizate cu o atentie deosebita pentru detalii, dar impresionand si prin pretul lor, deloc ridicat.
In plus, patuturile transformabile noi de la IlBambino au un design ergonomic si reusesc sa se incadreze perfect in orice locuinta moderna.
Beneficiile noilor patuturi transformabile din magazinul online IlBambino sunt de necrezut
Atunci cand aleg un produs cu care copilul intra in contact, fie ca este vorba despre obiecte de vestimentatie sau despre obiecte de mobilier, parintii acorda intotdeauna o grija aparte. Nici in cazul patutului lucrurile nu stau deloc diferit, motiv pentru care magazinul online IlBambino ofera spre vanzare o gama de patuturi transformabile de bebelusi nou creata, cu imbunatatiri si ajustari acolo unde mai era nevoie.

Avantajele parintilor care achizitioneaza un patut transformabil sunt nenumarate, insa urmatoarele sunt de o importanta majora:

patuturi transformabile pentru cei mici

• Patuturile transformabile de bebelusi au o durata de viata indelungata, intrucat se pot transforma in pat de adolescent, comoda, tarc sau birou si pot fi folosite inca de cand copilul se naste si pana cand acesta devine adolescent
• Patutul transformabil nu are deloc dimensiuni ridicate si inglobeaza tot ceea ce ii este necesar intr-o dimensiune mica
• Patutul transformabil de bebe vine la pachet cu toate accesoriile necesare, astfel incat procesul de asamblare si de convertire sa se produca cu foarte mare usurinta
Asadar, patutul transformabil de la IlBambino reprezinta o reala investitie pentru parintii moderni. Altfel spus, este un accesoriu care nu ar trebui sa lipseasca din orice camera pentru copii. Pretul unui patut transformabil de bebe de la IlBambino incepe de la 426 de lei si poate ajunge pana la 4.999 de lei, in functie de caracteristicile sale si de avantajele aduse parintilor si copiilor lor.
Pentru parintii care vor sa investeasca inteligent si vor sa le asigure copiilor o dezvoltare armonioasa, o pot face cu usurinta, achizitionand patuturile transformabile de bebelusi, din gama noua propusa de IlBambino.

logo ilbambinoLa IlBambino patuturile transformabile vin cu avantaje nenumarate, dar si cu un pret accesibil oricui
Venirea pe lume a unui nou membru al familiei presupune cheltuieli suplimentare in amenajarea camerei. Totusi, in magazinul online IlBambino proaspetii parinti pot face reale economii, investind inteligent in patuturile transformabile. Astfel, parintii nu vor trebui sa schimbe patutul o data la doi ani, intrucat aceste va “creste” odata cu copilul
Pentru comandarea oricarui produs existent pe site-ul IlBambino, clientii pot apela unul dintre numerele de telefon disponibile: 0746.332.032 sau 0732.754.171. In plus, livrarea produselor dorite se face in cel mai scurt timp posibil (maximum 48 de ore), iar costul transportului poate fi chiar si gratuit, in functie de comanda efectuata.

  • logo ilbambino
  • patuturi transformabile pentru cei mici
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.