Ki Life Natural – un nou magazin in centrul Bucurestiului

Ki Life Natural si-a marit familia cu nou magazin in centrul Bucurestiului! Ki Life Natural s-a extins cu un nou magazin situat pe strada C. A. Rosetti, la numerele 14-16. Noul magazin ofera clientilor sai posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de produse naturale, destinate imbunatatirii sanatatii si starii de bine.

In noul magazin, deschis de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 20.00 si sambata, intre 10.00 – 16.00, persoanele interesate de un stil de viata sanatos si variat vor gasi o gama larga de suplimente alimentare, plante medicinale, produse apicole, produse si ingrediente BIO (produse de baza, ulei si otet, fructe uscate, leguminoase, paste, legume si fructe conservate, dulciuri etc), ceaiuri si cafea BIO, condimente BIO (peste 100 de tipuri), dulciuri sau produse asiatice.

De asemenea, magazinul ofera si produse destinate celor care urmeaza diete speciale. Astfel, in magazinul Ki Life Rosetti se gasesc produse fara gluten, fara zahar, cu indice glicemic scazut sau raw vegane. Din oferta magazinului nu lipsesc nici produsele cosmetice BIO, realizate din ingrediente naturale.

Prin deschiderea unui nou magazin, Ki Life Natural isi doreste sa fie cat mai aproape de persoanele care isi doresc o alimentatie cat mai sanatoasa si mai naturala, cu mai putine E-uri, conservanti si aditivi. Magazinul se adreseaza si celor care prefera sa isi imbunatateasca starea de sanatate si sa previna bolile cu ajutorul produselor naturale (ceaiuri, infuzii din plante medicinale, tincturi, produse apicole, suplimente alimentare etc).

In plus, noul magazin se adreseaza si persoanelor care doresc sa gateasca preparate asiatice si care au nevoie de ingrediente si condimente necesare pentru obtinerea gusturilor si aromelor specifice bucatariilor asiatice.

Despre Ki Life Natural

Magazinul Ki Life Natural a aparut pe piata in anul 2003 din dorinta de a oferi clientilor sai produse cat mai sanatoase si naturale, care sa contribuie pozitiv la imbunatatirea starii de sanatate si de bine. Informarea, educarea si oferirea posibilitatii de a alege produse naturale, care sa imbunatateasca stilul de viata prin prevenire, tratamente blande pentru organism si alimentatie echilibrata, stau la baza conceptului magazinului Ki Life Natural. 

Pentru a fi la curent cu ultimele noutati legate de produsele comercializate si recomandarile noastre pentru un stil de viata sanatos ne puteti urmari si pe pagina noastra de Facebook.