Laptele praf Humana Ha2 potrivit dupa primele 6 luni, se gaseste pe ELaptePraf.ro

humana ha 2Laptele praf Humana Ha2 este potrivit bebelusilor dupa primele 6 luni. Poate inlocui laptele matern sau orice alt lapte praf, iar ELaptePraf.ro ofera preturi avantajoase la Humana Ha2.

ELaptePraf.ro este un magazin online ce comercializeaza produse pentru copii si bebelusi, principalul fiind laptele praf Humana. Toate tipurile de lapte praf Humana pot fi gasite pe acest site dedicat parintilor si dezvoltarii sanatoase a bebelusilor.

Humana Ha2 este recomandat dupa primele 6 luni si inlocuiste cu brio laptele matern, laptele praf Humana 1, sau orice alt tip de lapte praf. In cazul in care doriti sa ii oferiti prichindelului dumneavoastra laptele Humana Ha2, trebuie sa cereti sfatul unei persoane autorizate in medicina, cel mai indicat este medicul pediatru pe care il frecventati, acesta cunoaste cel mai bine parcursul copilasului.

Humana Ha 2 pentru o dezvoltare sanatoasa a copilasilor cu varsta de 6 luni

Humana Ha 2 este oferit de ELaptePraf.ro la un pret accesibil, astfel incat toti copii sa se poata bucura de o dezvoltare sanatoasa cu ajutorul acestui lapte praf.

Iata ce contine laptele praf Humana Ha2:

lapte humana ha 2

• Prebiotice GOS – acestea apar si in laptele matern, contribuind la stimularea florei intestinale
• Vitamina D – pentru oase si dintisori sanatosi, Vitamina D nu poate lipsi din alimentatia bebelusului, in special in primii 2 ani
• Lactoza – continutul lactozei din Humana Ha2 este usor de digerat
• Carbohidrati fara gluten – acestia asigura o saturatie adaptata varstei
• Acizi grasi Omega 3
• Vitamine precum: vitamina C, vitamina A, vitamina E, vitamina B1, vitamina K1, vitamina B12 si vitamina D3

humana ha 2Acestea sunt importante in alimentatia bebelusului dumneavoastra pentru o dezvoltare sanatoasa.

In primele 6 luni este recomandat si ideal ca bebelusul sa fie hranit cu laptele matern, iar dupa primele 6 luni, cand mamica din diferite motive nu mai poate alapta, varianta de inlocuire este laptele praf Humana Ha 2.
Humana Ha 2 este pus la dispozitia dumneavoastra de ELaptePraf.ro, si il puteti comanda online. Printr-o simpla comanda veti economisi timp si bani, pentru ca livrarea se va face in conditii optime, iar pretul oferit de E Lapte Praf este avantajos.

Laptele Humana Ha2 se poate comanda online

Pentru ca parintii nu dispun de timp, Elaptepraf.ro va ofera posibilitatea de a comanda laptele praf Humana Ha2 online. Livrarea se va face in cel mai scurt timp si in conditii optime.

Daca va doriti sa inlocuiti laptele matern, sau orice alt tip de lapte, cu Humana Ha2, intrati pe site-ul oficial ELaptePraf.ro. Pentru comenzi si la numerele de telefon: 0729 344 444 sau 0745 964 449, sau puteti utiliza e-mailul: office@elaptepraf.ro.

  • humana ha 2
  • lapte humana ha 2
  • humana ha 2
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.