Lucrezi acasa? Cum accesorizezi biroul din locuinta ta

Cei mai multi dintre oameni sunt nevoiti sa lucreze si acasa, nu doar la serviciu. Diverse proiecte stringente asteapta sa fie rezolvate si, uneori, productivitatea este mult mai mare in intimitatea casei decat la birou. Probabil, confortul fotoliului preferat conteaza intr-o mare masura sau poate doar atmosfera de lucru mult mai calda si mai relaxanta.

Oriunde ar fi insa, acasa sau la serviciu, biroul trebuie sa detina toate accesoriile necesare pentru o buna desfasurare a activitatii, altfel s-ar pierde prea mult timp in vederea obtinerii unor agrafe utile pentru a prinde foile sau a unui capsator, a foliilor protectoare sau a unei agende.

Iata 6 accesorii utile in acest sens:

  1. Instrumentele de scris (setul de pixuri, creioanele, markerele) si agenda trebuie sa se regaseasca pe masa de lucru. Este ineficient sa-ti notezi diverse idei sau informatii utile pe foite volante, pe care le-ai pierde la un moment dat, cand ar putea sa le treci, la fel de bine, intr-o agenda, acolo unde totul poate fi planificat pana in cele mai mici detalii si pastrate o perioada lunga de timp.
  2. Setul de birou reuseste sa organizeze perfect totul si ofera o nota eleganta intregii incaperi, mai ales pentru ca exista diferite produse extrem de chic, confectionate din materiale superioare calitativ. Da click aici pentru a gasi tavite suprapozabile, suport pentru hartie, cutit pentru corespondenta, suport pentru carti de vizita, pentru articole de birou sau pentru mapa!Set-De-Birou-Din-Lemn-absolutoffice
  3. Distrugatorul de documente a devenit o necesitate pentru ca el ajuta sa se pastreze in siguranta diverse date secrete. Asadar, acesta are rolul intr-un birou de a pastra datele in siguranta, de a imbunatati nivelul de securitate, dar si de a pastra cat mai curata zona de lucru, scapand astfel de hartia in exces sau de cea nefolositoare.
  4. Un accesoriu absolut necesar pentru orice birou devine banda adeziva, aderenta pe ambele fete, tot mai folosita la montarea afiselor sau a fotografiilor. La acesta se adauga un dispenser care ajuta pe orice posesor de birou sa utilizeze mai eficient produsul. Daca si tu ai nevoie, gasesti banda dubluadeziva pe Absolut Office, la pret foarte bun!
  5. Fara accesoriile IT nimeni nu-si mai poate imagina existenta. Intotdeauna este nevoie de baterii, de un mouse, de o memorie USB, de o tastatura, pentru ca, in ziua de astazi, tehnologia exista peste tot si nu poate fi exclusa din activitatile din orice domeniu de activitate existent.
  6. Perforatorul si capsatorul sunt doua produse de o importanta vitala pentru orice birou. Capsatorul are o functie principala de a prinde cu capse foile pentru o perioada mai lunga de timp, dar si una secundara de a le prinde pentru o scurta perioada, rotind nicovala la 180 de grade.

In concluzie, biroul de acasa sau de la serviciu nu poate functiona optim fara acele accesorii utile, care fac munca mult mai usoara si mai productiva. Unele dintre produse nici nu trebuie tinute la vedere, ele isi gasesc foarte bine locul intr-unul dintre sertarele mesei de lucru.

  • birou acasa
  • Set-De-Birou-Din-Lemn-absolutoffice
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.