Meci important pentru FCSB, in aceasta seara, contra Viktoriei Plzen

Vicecampioana Romaniei si-a asigurat deja prezenta in 16-imile Ligii Europa, insa poate obtine doua avantaje importante pentru aceasta faza cu un rezultat pozitiv in Cehia.

Diseara (ora 20.00, Pro TV, Telekom Sport), trupa pregatita de Nicolae Dica va juca in Cehia cu Viktoria Plzen.

  • Pintilii, Momcilovici, Teixeira si Romeaio Benzar n-au facut deplasarea in Cehia, primii trei fiind odihniti pentru campionat.
  • Daca vor castiga sau vor lua un punct, bucurestenii isi vor asigura locul 1 in grupa G cu o runda inainte de final. Adjudecarea primului loc e o miza importanta, fiindca le-ar oferi celor de la FCSB statutul de cap de serie la tragerea la sorti pentru 16-imile Ligii Europa. Ceea ce inseamna ca vicecampioana Romaniei va evita patru dintre echipele venite din Liga Campionilor si va gazdui returul din 16-imi.
  • In acest moment, clasamentul grupei G arata asa: 1. FCSB 9p, 2. Viktoria Plzen 6p, 3. Hapoel Beer Sheva 4p, 4. FC Lugano 3p.

Sursa:http://adevarul.ro/news/sport/meci-mare-diseara-fcsb-e-crucial-echipa-nu-piarda-cehia-patru-jucatori-ramas-acasa-1_5a1570645ab6550cb86b1810/index.html

  • fcsb
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.