Premergatoarele DHS de pe Babyneeds.ro grabesc primul pas al bebelusilor

Premergatoarele sunt acele accesorii care ofera bebelusilor suport excelent in incercarea de a merge, in deplasare, in descoperirea imprejurimilor. Producatorul de prestigiu DHS aduce, prin intermediul magazinului online de profil Babyneeds.ro, modelele sale de premergatoare DHS, disponibile in culori si forme diverse, cu masuta muzicala detasabila si cu alte caracteristici care impreuna grabesc efectuarea primului pas al bebelusului.

Unele cercetari ar spune ca un premergator intarzie dezvoltarea normala a bebelusilor, dar acestea sunt contrazise de argumente solide si mai putin conservatoare, mai mult bazatepe evidente: copilasii incep sa mearga mai usor, mai repede, si se simt mai in largul lor, putand descoperi mai multe lucruri mult mai devreme in timp ce parintii pot sta si la o distanta putin mai mare de el, stiindu-l in siguranta, stind faptul ca nu are cum sa se impiedice sau sa cada prin casa.

Iata de ce premergatorul, mai ales cele de la DHS, este recomandat acum, cat inca bebelusul nu merge, iar Babyneeds, pentru ca dispune de ele, este mijlocul potrivit de achizitionare a unui premergator.

Prezentarea premergatorului DHS vizibil pe Babyneeds.ro

premergator dhs

Pe acest magazin online specializat in universul copilariei si al parenting-ului, Babyneeds.ro, premergatoarele DHS sunt in numar de 6:

  • Un premergator interactiv roz, pentru varsta de 7-15 luni, cu inaltime reglabila si cu masuta muzicala detasabila
  • Un premergator interactiv si cu balansoar, de culoare albastra, roz sau portocaliu
  • Idem, dar fara frana la roti
  • Ibidem, cu suport pentru picioare
  • La fel, numai ca doar pe albastru si foarte putin diferit ca forma
  • Un premergator interactiv dotat cu roti de silicon, cu spatar inalt si confortabil, cu husa lavabila si cu jucarie muzicala; este varianta premium de premergator al producatorului premium DHS; in culori albastru si mov

Alte doua efecte pozitive pe care premergatoarele de la DHS disponibile pe Babyneeds.ro le au

Premergatorul va avea efecte pozitive si in afara de grabirea primului pas al prichindelului. Forma de care dispune, culoarea linistitoare sau intensa si interesanta, sunetele muzicale emise sunt doar cateva din elementele care formeaza, practic, un cocon in care bebelusul poate experimenta fara sa se simta vulnerabil.

Acest lucru pentru copil; pentru parinti, un premergator inseamna scaparea de o grija in plus: grija fara de bebelus cand acesta incepe sa nu mai stea locului, dar inca nu poate sa mearga. Bebelusul va fi in siguranta, si parintii vor putea sta linistiti sa isi bea cafeaua in timp ce bebelusul nu va plange, ci va studia, in timp ce bebelusul nu va cadea, ci se va misca.

Asadar, iata un accesoriu pentru copiii intre 7 luni si 15 luni care este extraordinar de util. DHS este un brand care confera o siguranta a alegerii, iar Babyneeds.ro (unde exista produse utile inca din perioada prenatala) reprezinta locul potrivit pentru acest lucru, din vastul spatiu online .

Compania care a dezvoltat magazinul online Babyneeds.ro poate fi contactata la numerele de telefon 0726.817.023 si 0740.672.091, sau printr-un e-mail trimis la adresa office@babyneeds.ro.

  • premergator dhs
  • premergatoare dhs
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.