Promovarea firmelor si a echipelor de constructii din Romania

Compania Odin Media aduce la cunostinta publica informatii pretioase despre aparitia celui mai mare portal de promovare a firmelor si echipelor de constructii din Romania, www.EchipaConstructii.ro.

EchipaConstructii.ro este un portal la nivel national care are ca scop promovarea firmelor si echipelor de constructii din Romania, si de a facilita conexiunea dintre acestea si clienti, printr-o mai buna vizibilitate si pozitionare in mediul online. Oferim hosting unei singure firme pe oras deoarece dorim sa promovam cea mai buna firma care presteaza servicii in domniul constructiilor.

In afara de firme de constructii, portalul nostru cuprinde si un suport online care cuprinde informatii utile cu privire la legislatia in vigoare cu privire la constructii si mijloacele in care se realizeaza acestea, si un blog de profil cu articole de specialitate. Foarte important este faptul ca utilizatorii se pot inregistra pe EchipaConstructii.ro,  pot propune articole sau isi pot administra pagina propriei firme.

Venim in intampinarea  firmelor de constructii  prin crearea unei pagini personalizate, oferindu-le posibilitatea de a-si prezenta  datele de contact, descrierea, logo, detalii referitoare la servicii, manopera si preturi practicate, imagini sugestive, si pozitionarea pe harta interactiva.

Pe langa acestea, dispunem de un mod flexibil de operare cu informatiile firmelor de constructii, acestea avand posibilitatea atat sa isi adminstreze singure pagina  cat si sa lase in seama echipei noastre administrarea acesteia pe toat perioada contractului fara costuri suplimentare. Oferim asistenta tehnica si suntem  la dispozitia utilizatorilor pentru a raspunde la intrebari si pentru a oferi indrumare in orice moment.

In plus, ne ocupam si de promovarea firmelor pe retele de socializare, blogurile de profil si de optimizarea continua a vizibilitatii pe motoare de cautare.

Avem o intreaga echipa de IT care se ocupa de portalul EchipaConstructii.ro , ei fac acest lucru in fiecare zi iar odata cu portalul EchipaConstructii.ro creste si recunoasterea fiecarui colaborator.

Firmele  care doresc un loc pe portalul nostru beneficiaza de oferte avantajoase, primind ca bonus la inscriere carti de vizita in format electronic. Suntem intr-o campanie nationala iar abonamentele pentru promovare sunt accesibile in acest moment pentru toate firmele si echipele de constructii din Romania:

               300 ron –  1 an  / 1 oras

               400 ron –  2 ani / 1 oras

               600 ron –  3 ani / 1 oras

Astfel Odin Media isi propune ca prin portalul www.EchipaConstructii.ro sa aduca un plus de valoare firmelor si echipelor de constructii din Romania prin online marketing si promovare, servicii de cea mai buna calitate si o mai buna vizibilitate in mediul online.