Reguli de baza in alegerea bicicletei pentru copiii de 4 ani de la Bebelas.ro

bicicleta de copiiParintii sunt obligati sa fie responsabili in ce priveste viata prichindeilor lor. O multime de griji apar brusc, imediat ce piciul a facut ochi, cum ar fi: hrana lui, scutecelele, patutul, scaunul auto, produsele de igiena personala, jucariile.

Toate aceste lucruri sunt achizitionate dupa o eventuala cercetare, dupa ce primesc sfaturi importante de la proprii parinti, de la cunostinte, de la medici sau de la alte persoane avizate.

Stiind toate aceste lucruri, Bebelas.ro vrea sa usureze munca parintilor, creand o platforma de pe care acestia sa poata cumpara cu incredere produse sigure si calitative pentru copiii lor. Dintre produsele comercializate de aceasta firma, bicicletele pentru copiii de 4 ani sunt cele mai distractive jucarii, dar si cele mai sigure care se pot gasi pe piata din Romania.

Transport ecologic, antrenant si distractiv, bicicleta pentru pici de la Bebelas.ro nu are nevoie de carnet de conducere, ci doar de dorinta copiilor de a se urca in sa.  De asemenea, magazinul online prezinta cateva reguli  de baza in alegerea bicicletei pentru copii in varsta de 4 ani:

 • Bicicleta trebuie sa cantareasca cat mai putin, pentru ca parintii o vor transporta de la masina in parc sau din apartament pana in fata blocului;
 • Culoarea bicicletei pentru copii trebuie sa tina cont de sex, fetitele vor adora produsele de culoare roz sau rosie, pe cand baieteii vor opta pentru albastru, negru sau verde;
 • Trebuie sa fie trainica, sa dureze in timp, sa poata fi utilizata si pe drumuri accidentate;
 • Sa aiba accesorii diverse, tentante pentru cei mici.

Ce fel de modele de biciclete pentru copilul de 4 ani se gasesc in mediul online

Bebelas.ro vine cu o multime de variante de biciclete pentru prichindei in varsta de 4 ani, in asa fel incat sa se muleze pe dorintele tuturor parintilor. Astfel, pe rafturile sale virtuale pot fi gasite atat produse fara pedale, cat si cele cu pedale.

bicicleta copii 4 ani

Acest magazin online propune copiilor aventuri pe doua roti cu:

 • Bicicleta fara pedale Milly Mally Dragon Deluxe, echipata cu frana manuala pe ghidon, cu saua si ghidonul ajustabile, cu structura solida din otel si roti gonflabile cu striatii speciale, anti-alunecare.
 • Bicicleta din lemn, fara pedale pentru copii in varsta de 4 ani, Toyz Velo are un design clasic, elegant, dar sporeste confortul celor mici.
 • Bicicleta fara pedale Toyz Enduro, este alegerea perfecta pentru un viitor campion: are roti gonflabile, forma sportiva a cadrului, este confortabila, sigura;
 • Bicicleta Chipolino Lusy 16 cu pedale si roti ajutatoare, comoda pentru copiii dinamici.

Servicii utile pentru cumparatorii de biciclete pentru copii

Bebelas.ro este mandru sa ofere parintilor sau celor care isi doresc sa faca un cadou frumos, o bicicleta pentru un copil in varsta de 4 ani, servicii utile prin care experienta pe site sa fie una placuta.

biciclete pentru copii de 4 ani

Dintre aceste servicii de care se poate bucura un cumparator, pot fi enumerate:

 • Gama variata de produse – exista o multime de oferte de biciclete pentru copii de varsta 4 ani;
 • Promotii si vouchere – reduceri spectaculoase atrag cumparatorii, iar voucherele pot fi obtinute la targurile pentru copii;
 • Produse resigilate – este vorba despre reduceri si preturi speciale, mult mai mici, iar daca parintii trec peste unele mici inconveniente, atunci vor descoperi produse la fel de bune si de folositoare ca si cele la pret intreg;
 • Raspladirea fidelitatii – fiecare comanda inseamna puncte, care acumulate pot fi folosite la finalizarea unei comenzi.

Pentru informatii suplimentare despre biciclete pentru prichindei in varsta de 4 ani, clientii pot suna la numarul de telefon afisat pe site, 0754-883344, sau pot contacta reprezentantii magazinului Bebelas.ro prin e-mailul office@bebelas.ro.

 • bicicleta copii 4 ani
 • bicicleta de copii
 • biciclete pentru copii de 4 ani
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.