Riduri, acnee sau pete? Spune-le adio si apeleaza la peelingul chimic!

Pentru cele care inca nu au aflat, peelingul chimic este cea mai noua procedura de intinerire a fetei. Motivul pentru care peelingul este din ce in ce mai cautat de catre tot mai multe doamne si domnisoare este unul simplu: in comparatie cu alte metode, aceasta a peelingului chimic este usor de facut si efectele ei sunt vizibile imediat. Chiar daca peelingul isi are inceputurile in Egiptul Antic si o istorie veche de mii de ani, nu si-a pierdut din utilitate nici acum. Ba chiar din contra, ar spune sexul frumos.

peeling

Ei bine, doamnelor, pe masura ce imbatranim, celulele moarte ale pielii nu se mai desprind la fel de usor, iar pielea noastra capata un aspect lipsit de stralucire. Ce e de facut? Peelingul chimic, procedura non-chirurgicala ne promite imbunatatirea aspectului general al pielii afectate de soare, pigmentare inegala sau riduri.

Vrei sa ai o piele luminoasa si intinerita? Nimic mai simplu! Apeleaza la Dr. Sorin Parasca si programeaza-te pentru un peeling!

Peelingul chimic este metoda dermato-cosmetica folosita cu scopul de a indeparta celulele moarte de la suprafata pielii. Cum? Are la baza aplicarea unei solutii chimice lichide pe piele care va determina exfolierea pielii, va stimula producerea de colagen si elastina, producandu-se astfel regenerarea celulara. Pare simplu, nu? Chiar asa si este. Trebuie sa decizi, in functie de afectiunea tenului tau, ce tip de peeling ti se potriveste:

  • Peelingul superficial, fiind cel mai bland tip de peeling, este indicat persoanelor care au tenul sensibil. Da rezultate in tratarea petelor de pigment sau a cicatricilor cauzate de acnee, precum si a ridurilor fine. Aceasta metoda foloseste un acid slab (diluat, de cele mai multe ori)
  • Peelingul moderat sau mediu, pentru semne mai profunde, cum ar fi cicatricile lasate de acnee sau petele cafenii. Substanta implicate este acidul tricloracetic.
  • Peelingul profund. Daca aveti urme accentuate ale acneei, ori cicatrici sau riduri profunde, este recomandata o regenerare integrala. In acest caz, se aplica solutia pe baza de fenoli.

Vrei sa fii si mai frumoasa? Fa-ti un peeling!

Daca peelingurile superficiale si cele medii nu inlatura complet ridurile sau hiperlaxitatea tegumentara, ele imbunatatesc substantial textura tegumentului si ofera pielii un aspect mai tanar si mai luminos.

Ce trebuie sa mai stii? Peelingul chimic este contraindicat in cazul in care ai infectii active ale pielii (herpes), plagi deschise sau in cazul in care alaptezi.

clinica chirugie estetica Dr. Sorin Parasca

Ce mai astepti? Apeleaza la profesionalismul si experienta in domeniul esteticii ale Dr. Sorin Parasca si bucura-te de rezultatele impresionante!

  • peeling
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.