Stiai ca poti arde calorii in moduri sexy?

moduri sexy de a pierde calorii

Dieta nu trebuie sa fie o sursa de stres, de aceea este important sa manaci sanatos si sa faci miscare. Totusi, trebuie sa stii ca poti arde destule calorii si in dormitor alturi de partenerul tau., de aceea site-ul Slabsaugras iti spune ce poti face pentru a avea parte de o seara sexy si pentru a arde calorii in cel mai placut mod cu putinta.

Sarutul – pierzi 68 de calorii pe ora. Iti amintesti cum era la inceputul relatiei? Cand va sarutati jumatate de ora in scara blocului? Ei bine, poti repeat experienta. Saruturile pasionale nu numai ca te binedispun, dar te ajuta sa arzi si ceva calorii. Daca mai adaugi si cateva mangaieri poti pierde chiar si 90 de calorii intr-o ora.

Dezbarcatul – pierzi 8 calorii. Sa ii scoti hainele iubitului tau te ajuta sa pierzi circa 8 calorii. Poate nu pare foarte mult, dar daca te dezbraci singura mai pierzi inca 10 calorii. Pe de alta parte, studiile arata ca un barbat care incearca sa desfaca sutienul unei femei cu gura poate pierde chiar si 80 de calorii.

Masaj – pierzi peste 80 de calorii pe ora. Daca te decizi sa ii oferi iubitului o seara speciala, poti avea si tu avantaje – arderea a circa 100 de calorii. Un masaj tandru facut iubitului te ajuta sa scapi de niste calorii si in plus te ajuta sa descoperi noi zone erogene ale partenerului.

Sex – pierzi peste 144 de calorii in jumatate de ora. O partida de sex pasionala face cat o sesiune de aerobic. Arzi peste 150 de calorii, este cel mai bun antrenament pentru inima si te scapa de vina de a fi mancat un cub de ciocolata dupa cina. Mai mult sex, mai putine grasimi.

Dansul romantic – pierzi 103 calorii in jumatate de ora. De cand nu ai mai dansat cu iubitul tau pe o altfel de muzica decat cea de club. Fa un CD cu muzica romantica si invita-l la dans chiar in sufrageria voastra. In jumatate de ora pierzi circa 100 de calorii ceea ce este foarte bine. In plus, stuidiile arata ca dupa o sesiune de dans femeile sunt mai predispuse sa aiba o partida de sex satisfacatoare.

  • moduri sexy de a pierde calorii
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.