TINDER si functia sa noua care iti permite sa te porti si mai ciudat

Tinder testeaza o functionalitate a aplicatiei care sa te ajute sa fii la curent cu match-urile noi sau cu pozele de pe Instagram, scrie playtech.ro.

Tinder este cea mai populara platforma matrimoniala la momentul actual. Desi are cativa ani de cand ti-a dat cea ai vrut, sex sau relatii, lumea inca nu s-a plictisit de aplicatie si, cu noua actualizrea, Tinder spera sa nu o faca prea curand.

Daca inca esti fan, vei fi bucuros sa afli ca aplicatia testeaza o noua functionalitate, denumita Feed, care sa-ti arate actualizarile in timp real ale match-urilor tale. Acestea includ imagini noi de profil, postari in Instagram si Spotify Top Artists, atat timp cat un utilizator are conectate conturile Instagram sau Spotify cu Tinder.

Utilizatorii vor putea sa comenteze la toate postarile din feed, ceea ce inseamna ca vor putea sa-ti lase comentarii la fotografiile de pe Tinder. Oamenii petrec mai mult timp pe Instagram, iar Tinder stie ca utilizatorii ies din aplicatie ca sa intre pe cealalta. Acum nu trebuie sa o parasesti, pentru ca le vei avea pe amandoua legate. Astfel, daca dai match si nu ai curaj sa initiezi o conversatie, poti urmari activitatea persoanei respective, a adica poti vedea cand isi schimba pozele, si, poate-poate iti faci curaj sa o bagi in seama.

Numai persoanele cu care ai match vor aparea in feed-ul tau. Deocamdata, functia e disponibila doar in Canada, Noua Zeelanda si Australia, dar sa speram ca ajunge la noi curand. Pana atunci, e bine sa stii ca daca vrei sa-ti maximizezi sansele ai si Plus, si Gold. Fiecare vine cu diverse beneficii, dar cele mai utile sunt ca ai numar mai mare de super likes si poti schimba localizarea.

  • TINDER si functia sa noua care iti permite sa te porti si mai ciudat
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.