Tratamente faciale 2 la pret de 1, realizate de specialistii Bioestetika.ro

Tratamente faciale la reducere, dar sa fie si efectuate de specialistii in domeniu, sunt mai greu de gasit. Totusi, salonul de estetica Bioestetika.ro, din Bucuresti, le pune la dispozitie clientilor sai cele mai bune tratamente faciale, la preturi avantajoase. Aici, atat doamnele, cat si domnii se pot bucura de tratamente faciale cu rezultate vizibile de la prima sedinta, despre care pot afla mai multe informatii dand click pe acest link: http://bioestetika.ro/tratamente-faciale/, unde vor gasi si o serie de tratamente corporale de exceptie, pe care le pot incerca, oricand este nevoie.

Terapiile faciale sunt personalizate, in urma unei diagnosticari GRATUITE

Terapiile faciale pe care specialistii Bioestetika le propun sunt personalizate, luand in calcul orice aspect care ar putea sa difere de la o persoana la alta, astfel incat sa aduca rezultatele cele mai bune. Bioestetika.ro realizeaza diagnosticari gratuite, tocmai pentru ca fiecare sa beneficieze de cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste tratamentul facial pe care urmeaza sa il faca. Cu cat este mai corect propus tratamentul facial pentru o persoana, cu atat el va aduce rezultatele scontate, intr-un timp scurt.

Printre tratamentele faciale pe care clinica de remodelare corporala Bioestetika.ro le pune la dispozitia clientilor sai, se numara cele pe care le vom aminti in cele ce urmeaza.

  • Radiofrecventa faciala. Acest tratament facial este foarte eficient in cazul in care va doriti lifting fara chirurgie. Dupa o anumita varsta, in general, varsta de 26 de ani, este cunoscut faptul ca pielea nu se mai regenereaza atat de usor, asa ca este nevoie de un tratament facial care sa ii redea tenului luminozitatea, fermitate si frumusetea de altadata. Prin radiofrecventa faciala, se obtine o diminuare considerabila a pliurilor nazo-labiale, reducerea barbiei duble, ridurile si liniile de expresie sunt netezite.

tratament facial

  • Pentru doamnele si domnisoarele care au nevoie de ridicarea sprancenelor, radiofrecventa faciala le vine in ajutor. Pungile de sub ochi si cearcanele sunt, si ele, reduse, iar elastina si colagenul sunt stimulate mult mai bine.
  • Cel de al doilea exemplu de tratament facial pe care Bioestetika.ro il propune, printre altele, este cel numit peeling chimic. Prin acesta, are loc o renovare accelerata a straturilor de piele, rezultand o piele mai sanatoasa, intens hidratata, cu o luminozitate recapatata. Pentru persoanele care au probleme cu pielea seboreica, peeling-ul chimic este exact ceea ce le trebuie. Petele pigmentare sunt, si ele, tratate eficient, iar, pentru persoanele fumatoare, peeling-ul chimic este solutia ideala, pentru ca tenul acestora necesita o intretinere speciala.
  • Peeling-ul chimic este un tratament facial neinvaziv de la Bioestetika.ro, ce necesita un timp de recuperare scurt. Majoritatea persoanelor cunosc faptul ca, printr-o exfoliere controlata executata la nivelul pielii se asigura regenerarea acesteia si obtinerea unui aspect intinerit. Imperfectiunile fetei, capatate odata cu trecerea timpului, sunt, si ele, atenuate.

clinica estetica

Tratamentul facial cu efecte asupra acneei: microdermabraziunea

Pentru persoanele cu acnee, un tratament facial eficient, la un pret convenabil, este exact ce trebuie. Asa ca, Bioestetika.ro vine cu propunerea unui tratament numit microdermabraziune, cu rezultate excelente in tratamentul acneei. Aspectul de piele obosita, keratozele, adica acea ingrosare exceziva a primului strat de piele de la suprafata si punctele negre sunt tratate, cu eficienta, urmand tratamentul facial de microdermabraziune, de la Bioestetika.ro.

Pentru mai multe informatii legate de tratamentele faciale si corporale pe care specialistii de la Bioestetika.ro le pun la dispozitia clientilor sai, intrati pe pagina oficiala. Pentru programari, aveti la dispozitie numarul de telefon 0720  226 699 sau adresa de e-mail client@bioestetika.ro.

tratamente faciale

  • tratament facial 455x338
  • clinica estetica 429x339
  • tratamente faciale 427x336
PR Total este un serviciu online dedicat companiilor care doresc sa informeze publicul tinta prin comunicate de presa. Acest serviciu de comunicate de presa online este gratuit! PR Total ofera posibilitatea oricarei companii sa publice gratuit comunicate de presa pe acest portal online.